Mikado – Regina Nopţii (40 ml)

Reducere!

Mikado – Regina Nopţii (40 ml)

35.00 lei 30.00 lei

Intensitate ●●○○○

Aromă proaspătă, senzuală și delicată care echilibrează stările emoționale, reduce anxietatea și vă ajută să vă organizați gândurile.
Aceasta oferă un miros caracteristic și apreciat în timpul orelor nocturne de vară, de aceea are numele amuzant, pentru a străluci în cele mai bune hainele pe timp de noapte.
Piramida olfactivă:
– Vârf – proaspăt, citrice, lămâie Spania
– Mijloc – floral cu note fructate
– Bază – mosc
Durează mai mult de 2 luni (testat la o temperatură constantă de 22 °C).
– Formula 0% alcool
– Difuzare naturală
– Parfum concentrat

Preţul conţine TVA.

26 în stoc

Categorie: .
  • Descriere
    Descriere
  • Recenzii (0)
    Recenzii (0)

Descriere produs

Cristalinas se bazează la crearea aromelor pe conceptul de ” aromoterapie „, de aceea foloseşte parfumuri concentrate de calitate superioară, conținând uleiuri esențiale naturale care constituie „sufletul ” din plante, flori și fructe, partea lor mai luminoasă și energică crează medii care oferă bunăstarea și influența pozitivă asupra dispoziţiei noastre.

Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism. Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
Beţele de ratan sunt originare din regiunile tropicale din Africa, Asia şi Australia. Beţele sunt colorate în conformitate cu culoarea parfumului în care sunt folosite.

Instrucţiuni: Scoateți capacul. Introduceți toate trestiile vegetale și răspândiţi-le în evantai. Așteptați câteva ore pentru a absorbi și dispersa aroma. Ȋntoarceţi beţele atunci când doriți o mai mare intensitate. Intensitatea mirosului va fi mai mare sau mai mică în funcție de numărul de trestii care intră în recipient.Datorită utilizării unui procent ridicat de componente naturale, poate fi observată prin compararea diferitelor sticle cu aceeași aromă variații ușoare de culoare a acesteia, dar aceasta nu afectează durata și intensitatea aromei, care va fi întotdeauna aceiași.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Mikado – Regina Nopţii (40 ml)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *