Mikado – Floare de portocal şi mandarină (180 ml)

Reducere!

Mikado – Floare de portocal şi mandarină (180 ml)

99.00 lei 90.00 lei

Intensitate ●●○○○

Aromă delicată, ideală pentru a crea un mediu propice pentru un somn odihnitor. Este una dintre florile cele mai frecvent utilizate în ritualuri magice.

Piramida olfactivă:

 • Vârf – proaspăt şi citrice
 • Mijloc – floare de portocal
 • Bază – lemnos şi dulce

 Durează mai mult de 4 luni (testat la o temperatură constantă de 22 °C)

 • Formula 0% alcool
 • Difuzare naturală
 • Parfum concentrat

Prețul include TVA.

3 în stoc

Categorie: , .
 • Descriere
  Descriere
 • Recenzii (0)
  Recenzii (0)

Descriere produs

Cristalinas se bazează la crearea aromelor pe conceptul de ” aromoterapie „, de aceea foloseşte parfumuri concentrate de calitate superioară, conținând uleiuri esențiale naturale care constituie „sufletul ” din plante, flori și fructe, partea lor mai luminoasă și energică crează medii care oferă bunăstarea și influența pozitivă asupra dispoziţiei noastre.

Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism. Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
Beţele de ratan sunt originare din regiunile tropicale din Africa, Asia şi Australia. Beţele sunt colorate în conformitate cu culoarea parfumului în care sunt folosite.

Instrucţiuni: Scoateți capacul. Introduceți toate trestiile vegetale și răspândiţi-le în evantai. Așteptați câteva ore pentru a absorbi și dispersa aroma. Ȋntoarceţi beţele atunci când doriți o mai mare intensitate. Intensitatea mirosului va fi mai mare sau mai mică în funcție de numărul de trestii care intră în recipient.Datorită utilizării unui procent ridicat de componente naturale, poate fi observată prin compararea diferitelor sticle cu aceeași aromă variații ușoare de culoare a acesteia, dar aceasta nu afectează durata și intensitatea aromei, care va fi întotdeauna aceiași.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Mikado – Floare de portocal şi mandarină (180 ml)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *