Odorizantele Cristalinas

bebe 2

Odorizantele Cristalinas

Producatorul se bazează la crearea aromelor pe conceptul de ” aromoterapie „, de aceea foloseşte parfumuri concentrate de calitate superioară, conținând uleiuri esențiale naturale care constituie „sufletul ” din plante, flori și fructe, partea lor mai luminoasă și energică crează medii care oferă bunăstarea și influența pozitivă asupra dispoziţiei noastre.

Odorizantele nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap. De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul.
Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.
Produsele sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice.

Durata odorizantelor se testează în laboratoare la o temperatură constantă de 22°C şi 40 – 45% umiditate.
Odorizantele 180 ml – Durează mai mult de 4 luni
Odorizantele 90 ml – Durează mai mult de 3 luni
Odorizantele 45 ml – Durează mai mult de 2 luni

Recomandări pentru utilizare:
• Pentru spaţii mici (max 10 mp) 18 ml
• Pentru spaţii medii (10 – 30 mp) 45 ml şi 90 ml
• Pentru spaţii mari ( peste 30 mp) 180 ml

Arome disponibile:
Regina nopţii – Aromă proaspătă, senzuală și delicată care echilibrează stările emoționale, reduce anxietatea și vă ajută să vă organizați gândurile.
Fructe de pădure – Aroma dulce şi caldă ne va inunda cu energie zi de zi şi o viziune mai veselă și optimistă.
Căpşuni şi caramel – Aroma sa stimulează concentrarea, transmite vitalitate și obţine strălucirea pentru energia noastră interioară.
Vanilie cream – Foarte aromată, vanilia ne stimulează pozitiv în situaţii de criză şi stres. Aceasta aroma semnifica calatoria spre momentele cele mai dulci și plăcute din copilărie.
Lavandă şi liliac – Calmant, proaspăt şi natural, curaţă mintea favorizând pacea și armonia.
Iasomie şi flori albe – Activează nivelul mental și emoțional, ajută la obținerea încrederii și este ideal pentru efectuarea unei sarcini care necesită creativitate.
Bebe şi colonie – Parfum dulce şi proaspăt care ne conduce la cele mai bune amintiri ale noastre, creând medii care promovează pacea. Mirosul vine de la un nou-născut care crează o reacţie naturală şi biologică, legată de sensibilitate și dorința de a proteja.
Floare de cireş – Înflorirea cireşului semnifică sosirea primăverii, ajutându-ne să ne trezim fericirea noastră interioară.
Floare de portocal şi mandarină – Aromă delicată, ideală pentru a crea un mediu propice pentru un somn odihnitor.
Mure şi zmeură – Aroma caldă și intensă ne va ajuta sa creăm un mediu în care să ne simţim confortabil și în siguranță.
Portocale şi pomelo – Aroma proaspătă de citrice, stimulează simţurile şi îţi transmite o mare energie.

Posted by Daniela Teaca

leave a comment