Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului biotiq.ro.
Site-ul biotiq.ro este operat de societatea Konta Boutique SRL-D, cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1084/2015, cod fiscal RO34043537.

Societatea este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 37042/2015 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal (www.dataprotection.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe biotiq.ro utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii biotiq.ro in urmatoarele scopuri:

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe biotiq.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar biotiq.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@biotiq.ro.